Over Iconum

e-Commerce internetbureau

Iconum ondersteunt organisaties bij het realiseren van marketingdoelstellingen door middel van e-commerce websites, B2B/B2C webshops en Enterprise Apps. De oplossingen die Iconum levert zijn doelgerichte en meetbare online applicaties.

Het team

Het team van Iconum bestaat uit professionals met ruim 15 jaar ervaring en kennis van online marketing, technologie, (interactie-) design en optimalisatie van processen binnen organisaties. Naast onderstaande personen werkt Iconum met een vaste groep specialisten en partners die op projectbasis kunnen worden ingezet. Aanspreekpunt in projecten is altijd een van de onderstaande personen.

Joost Honig

Algemeen directeur en oprichter

Houdt zich naast de organisatie van Iconum bezig met strategie, gebruikersonderzoek en projectmanagement. Studeerde bedrijfsinformatica en startte in 1989 het bedrijf MediaPoint (later Honig en Van Eykelen genoemd) dat beeldkrantsystemen, CD-ROMs en interactieve informatiezuilen ontwikkelde. Halverwege de jaren negentig werd begonnen met de realisatie van internetprojecten.

In 2001 fuseerde Honig en Van Eykelen met dochterorganisatie BackStream dat Content Management oplossingen ontwikkelde. Begin 2002 deed Honig zijn aandeel in HVE/BackStream van de hand en richtte Iconum op.

Willem de Roy

Projectmanagement en consultancy

Focust zich op het gewenste resultaat en vertaalt dit naar doelen die door de gebruiker zo makkelijk mogelijk kunnen worden voltooid. Zijn werkterrein omvat consultancy op technisch- en usabilityvlak, projectmanagement en implementatie. Hij heeft internet projecten gerealiseerd voor onder andere 20th Century Fox, Bilderberg, Hyundai, Van der Valk Vakanties, Giant Bicycles en De Telefoongids. Willem is mede-eigenaar van Iconum.


Full Stack Developer en Designer

Begon na zijn studie Grafische Vormgeving twee jaar als ontwerper bij een toonaangevend internetbedrijf in Amsterdam. Werkte daarna als art-director bij eCom in Sydney om zich vervolgens drie jaar in Java te bekwamen bij een e-recruitmentbureau. Vanaf november 2004 is Stefan bij Iconum werkzaam als web designer en .NET programmeur.

Glenn de Groot

Full Stack Developer

Heeft in zijn loopbaan alle facetten in het ontwikkelen van webapplicaties doorlopen en ziet zichzelf als allrounder. Werkzaam geweest voor een van de snelst groeiende organisaties van Europa en heeft internationale ervaring op lokatie en op afstand (offshore). De oplossing is altijd simpel vanuit de gebruikerskant. Techniek is enkel een noodzakelijk onderdeel om het doel van de klant te realiseren. Zijn motto is niet voor niets "Keep It Simple and Stupid".

Nikai Steur

Projectmanagement en Customer support

Studeerde Economie en heeft jaren ervaring opgedaan met media, marketing, communicatie, internet en procesoptimalisatie bij een groot mediaconcern. Door zijn initiatief en aansturing is in samenwerking met Iconum o.a. één van de grootste lokale communitysites van Nederland ontstaan. Eenvoudig starten, meten, leren en tweaken zijn speerpunten van Nikai's visie op het ontwikkelen van succesvolle websites.

Bart Bakker

Full Stack Developer

Heeft tien jaar ervaring binnen de ICT en is werkzaam geweest voor verschillende middelgrote bedrijven. Heeft ervaring in het .NET framework, SQL, HTML en Javascript. Daarnaast is hij werkzaam geweest als technisch consultant. Binnen deze rol heeft hij in verschillende grote projecten gewerkt om IT producten bij klanten te implementeren.

Zien voor wie we werken?

Bekijk de cases >>

Kennismaking?

Neem contact op >>